Gyakran ismételt kérdések

Szükséges a regisztráció a rendelés leadásához?

Nem. A megrendelés leadásához tegye a szükséges árukat a kosárba, majd kattintson a megrendelés gombra.

Nem értem az előkészületeket. Mi felel meg nekem a legjobban?

Az árukatalógusunk leírja a hatásaikat és az egészségügyi eltéréseket, amelyek mellett meg kell inni őket. Fedezze fel részletesen ezeket az információkat: ez segít kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb gyógyszert. Ha ez az információ nem elegendő, először vásárolja meg a minimális adagot, és határozza meg a megfelelő készítményt a gyakorlatban.

Mi a különbség a generikumok között a hatékonyság tekintetében?

A generikus szildenafil-citrátot ajánlott kapni a hatékonyság növelése érdekében. A generikus Sialis alkalmas a férfiak számára az erekció javítására. A generikus Levitra a szexuális aktivitás javítása érdekében kapható. A generikus dapoxetin elfogadott, hogy megkapja a szex kiterjesztését. Minden női kórokozót ajánlott felvenni a szex közbeni kellemetlen érzések kiküszöbölésére. Segít ellazulni. Növelje a kenés kiválasztását. Javítja az orgazmust.

A generikumok úgy viselkednek, mint az eredeti?

Igen, a generikumok ugyanazokkal az orvosi tulajdonságokkal rendelkeznek, mivel ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint az eredeti. Van ennek fordítottja is: a generikus és a márkanév mellékhatásai is egybeesnek.

Hol állítják elő a drogokat, amelyeket eladnak?

A vitrinünkben bemutatott összes gyógyszert Indiában gyártják, mint például a Sunrise, Ajanta, Fortune Health Care, Cipla, Centurion Lab.

Tudja garantálni a tabletta minőségét?

Igen, minden gyógyszert kétszeresen tesztelünk - az indiai gyárban és az Magyarországon üzletünk raktárában. Az egy az egyben tabletták hatása megegyezik a márkás gyógyszerek hatásával. Ennek köszönhetően a tabletták minősége garantált.

Lágy tabletták: mi ez?

A Soft tabletta fő megkülönböztető jellemzője a testnek való kitettség sebessége. Ezek a gyógyszerek a nyelv alatt oldódnak fel, és átlagosan 15 perccel gyorsabban hatnak, mint a szokásos. A terápiás hatás a használatot követő 10 percen belül látható.

A kudarctól való félelem hátterében erekciós problémáim vannak. Szerezzem be a tablettáidat, hogy megoldjam ezt, vagy visszamegyek a normális kerékvágásba?

Természetesen a probléma eredete inkább mentális jellegű, és először egy pszichológussal kell eldöntenie. Ugyanakkor elég gyakoriak azok az esetek, amikor a Viagra jelenléte a kabátzsebben erősebbé és magabiztosabbá teszi az embert szexuális szempontból.

Hogyan csomagolják a potencianövelő tablettákat?

A hatékonyság növelésére szolgáló készítményeket egy céges dobozba csomagolják, belül - buborékok tablettákkal. Az egyes buborékcsomagolásokban lévő tabletták száma a készítmény típusától függően eltérő. A megrendelések küldésekor átlátszatlan dobozba csomagolják őket, azonosító jelek nélkül, ami segít megőrizni a csomag magánéletét.